20 July 2011

.:: pRe- WedDing pRe pRE pRE pRE ::.

sekarang ni memang da jadi trend ek ade pre pre bagai?
pre wedding 
pre honeymoon pun ade weh ...

dulu kita kawen, tangkap gambar sakan pas nikah je...
sekarang kalau tengok balik gambar2 member sume nak ade pre2...
ye la....sebelum kawen da ambik gambar....
namanya pun PRA PERKAHWINAN~~~~~

ok FINE ~~
aku kawen dulu dari korang...
and time aku kawen dulu xde nak per pre bagai....

aku jeles??
ee yew~~~
so sorry beb....
of coz i'm NOT !!! 
ko gila??
aku tengok yang buat pre pre ni kebanyakkannya.......
aku ulang ....kebanyakkannya gambar semua macam gambar time aku snap lepas nikah.....
so paham2 je la....
gambar nak guling2, nak laga2 pipi, nak gesel2 hidung...
hah...alamatnya mau Ibu aku ketuk kepala aku dengan periuk besor kuah mee rebus dia tu !!!
tapi kalau pas nikah nak tangkap gambar macam mana sekali pun xpe ~~~
sebab dah HALAL ..

er ~~mesti yang buat pre pre ni banyak bajet kan.....
ye la...pas kawen semestinya nak snap2 lagi....
ish tu memang kena la...
kenangan terindah kan....
so x pe la....
bukan korang buat pre pre ni pakai duit aku pun kan.....
hahahahaha XD
pada aku, x pe kot nak buat pre wedding nih....
cuma berpada2 la....

yang nak buat pre wedding tu da tentulah da nak kawin kan..
kalau da nak kawin tu of coz la da cukup dewasa.....
so ANDA sudah boleh berfikir secara dewasa.....

Peace No War 

8 comments:

Cik Eka said...

errrkk eka pun tak nak buat gambo pre wedding ni..segan...hehehehehe

akak,terima kasih kerana berkhidmat untuk kami...hehehe..akak kerja apa kak???

nak buat kotak komen bagi orang senang nak komen tak?? klik sini

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/04/tuto-membuat-comment-pop-up-bukan.html

kHaiRunNisSa iRnA said...

saya POLIS...

shh~~~ jgn cite kat org......

xD

nanti raya meh la dtg beraya kat balai....kih kih kih bawak lemang tau..

Cik Eka said...

hahahaha...erk polis..balai mana kak..hehehe
eh banyak tanya sungguh
kena tanya balai mana baru leh anto ketupat..hehehe

Cik Eka said...

alaa mana butang folloe tak kua..huhuh

kHaiRunNisSa iRnA said...

butang follow? kan side bar tu la dik....

ala...xnk ketupat....nak lemang yg x kopek lagi.....hahah demand x??

Luv said...

yes i agree with u...

1st sb x halal lg
2nd akan membazirkan wang anda

jemput jenguk blog br sy

http://suteracintaku.blogspot.com/

tq

mr_mrs mikko said...

yup yup!
even sya blum kawin kan...
tp mmg xnak ah buat pre wed segala tu..
kalo stakat capture biasa2, boleh trima lagi.
ni ada yg bgambar macam dah kawin.
smpai angkat2 segala. ouch!

kHaiRunNisSa iRnA said...

Luv : yg 1st tu memang terang2 la kan...yg 2nd tu, dats why i ckp, dorg da xtau mne nak laburkan duit kot.....:P
by the way thanks follow ye...da follow kamu jugak...

mr_mrs mikko : tu la kan..kalo nk snap2 biasa tu ok la...tp kalo da sampai bguling2 bagai, erm pikir2 la sdiri....eh..i da follow your blog..nice header beb....