.:: pRe- WedDing pRe pRE pRE pRE ::.

by - July 20, 2011

sekarang ni memang da jadi trend ek ade pre pre bagai?
pre wedding 
pre honeymoon pun ade weh ...

dulu kita kawen, tangkap gambar sakan pas nikah je...
sekarang kalau tengok balik gambar2 member sume nak ade pre2...
ye la....sebelum kawen da ambik gambar....
namanya pun PRA PERKAHWINAN~~~~~

ok FINE ~~
aku kawen dulu dari korang...
and time aku kawen dulu xde nak per pre bagai....

aku jeles??
ee yew~~~
so sorry beb....
of coz i'm NOT !!! 
ko gila??
aku tengok yang buat pre pre ni kebanyakkannya.......
aku ulang ....kebanyakkannya gambar semua macam gambar time aku snap lepas nikah.....
so paham2 je la....
gambar nak guling2, nak laga2 pipi, nak gesel2 hidung...
hah...alamatnya mau Ibu aku ketuk kepala aku dengan periuk besor kuah mee rebus dia tu !!!
tapi kalau pas nikah nak tangkap gambar macam mana sekali pun xpe ~~~
sebab dah HALAL ..

er ~~mesti yang buat pre pre ni banyak bajet kan.....
ye la...pas kawen semestinya nak snap2 lagi....
ish tu memang kena la...
kenangan terindah kan....
so x pe la....
bukan korang buat pre pre ni pakai duit aku pun kan.....
hahahahaha XD
pada aku, x pe kot nak buat pre wedding nih....
cuma berpada2 la....

yang nak buat pre wedding tu da tentulah da nak kawin kan..
kalau da nak kawin tu of coz la da cukup dewasa.....
so ANDA sudah boleh berfikir secara dewasa.....

Peace No War 

You May Also Like

8 comments