17 July 2011

.:: 5 bEndA b0Leh buAt biLa LifT roSak ::.

ok...ni nak 5 benda yang boleh kita buat bila lift kat rumah tu rosak....
kalo kita naik tangga, nanti kurus..
mau tak kurus....14 tingkat der~~~
kalau kurus, nanti TERcantik...
kalau da cantik, En suami tak kasi keluar rumah...
sebab ape? sebab da cantik la...
nanti ada orang ajak kawin  ngorat....
hahah 
munasabah tak alasan untuk soalan kenapa sampai sekarang tak kurus??

STOP !!
berbalik kepada entry kita di atas ok....
antara tipsnya adalah :-

1. pergi potong rambut anak yang da semakin panjang.

auw~~ nyonya...muka tak payah la nak ketat sangat~~~~~~

2. selesai proses pemotongan boleh la mengisi perut yang kosong di Ani Sup Utara walaupun pagi da makan ayam bakar 3 ketul .
 ini Milo berterabur Tabur saya ~~~
 dan ini anak saya yang sedang curi minum air saya !!
erghhhhhhh ~~~~

 En Suami punya.....konon diet tak makan nasik ~~~

ini saya punya....lupakan hal tak nak makan nasi selama 3 bulan sebab arini tiada mood untuk berdiet !! oh kali ni akak ni bagi ayam yang agak menarik hati dari yang ini...

3. pergi jalan2 ke tempat2 yang menarik..

 makan kat Haven Look Out Point..
ah sudah !!!!
da makan nak makan lagi??
jangan nak buat cerita dongeng..
mana ada makan pun.....
sampai je kat atas ni ada la 10 minit ..
lepas tu turun balik..
sebab tak ada apa2 yang menarik..

4. Tengok Wayang !!!! 

 ok ..ni 1st time Ummi & Walid bawak Adam tengok wayang..
pasni Walid tak de alasan nak bagi kalau Ummi ajak tengok wayang..

5. Buat2 terserempak dengan member lama....
member lama tak jumpa...
padahal duduk dekat je..

Fadilina aka Adik....
nescaya aku da kurus kalau nak dibandingkan dengan ko..
wahahaha wei, bila nak kawen??

ok da abis kan.....boleh la balik rumah....
ok FINE !!!  bila sampai rumah, lift still rosak & terpaksa la manapak naik tangga and bajet akan kurus pada keesokkan harinya......

2 comments:

Luv said...

hihihi lawak la u nie

http://suteracintaku.blogspot.com/

kHaiRunNisSa iRnA said...

lawak ??
hehehe
mne ade...
semua orang ade sense of humor masing2...
btol x?