25 June 2011

.:: mAkE oVer ::.

bila datang mood nak berseni memang macam ni..hehhee tengok la dinding rumah ni...buruk gile kan...asalnye kat situ kosong je...pastu ingat nak letak frame biru tu...frame biru tu pulak xde tempat sangkut so letak la double tape yg hitam tu....pastu frame tu asik jatuh je....maleh da nak gantung lagi...double tape tu pulak x boleh nak tanggal...dekat sebulan lebih jugak la keadaan dinding tu camni hehehhe :P
ok gambar dibawah adalah selepas di make over.....hehehe

close up !!!
.:: Home sweet Home ::.

We belong Together
Love forever


inspired : MykyLayna

No comments: