09 June 2011

.:: JoM tEnGoK wAyAng ::.

Ummi memang da lama nak bawa Adam tengok wayang tau..tapi selalu walid akan bagi Ummi satu perasaan serba salah....." camne kalo Adam merengek?" " kalo Adam berak cmne?" " kalo Adam rungsing bunyi bising cmne?" ...Argh!!!!!
kan bagus kalo Malaysia ni wat macam kat Brazil nun....leh bawak baby tengok wayang....tempat pun memang special sangat....ada ruang kecik kat tepi barisan seat tu untuk kanak-kanak main, ada tempat untuk salin pampers...erm~~memang la kita x kan rasa macam tengok wayang kalo environment dia macam ni...tapi maybe itu untuk korang yang belom bkahwin or belun ada anak kot..yang ada anak ni, lantak la bising mana sekali pun tempat tu, janji dapat masuk panggung !!

cool x??

siap leh bawak stroller ok ~~


pastu ada parking stroller ~~
Adam, jom kita gi Brazil !!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

So tadi Ummi pun text Aunty Leah...dia kan kaki wayang eh silap !! kaki tengok wayang....dia cakap dia penah bawak baby 3 bulan tengok Nur Kasih !!
ok Good !!!
balik keje ni Ummi gi beli ticket ok ahahha....Ummi da text Walid..bagitau nak tengok wayang esok...sebab esok tak da Nora Elena...tapi walid kata balik rumah nak bincang....hurm~~macam x nak je~~
Ah !! x kisah...balik kerje ni Ummi singgah MBO Galaxy beli tiket untuk 3 orang...kalau Walid xnak pegi kita ajak la sesape...Makngah ke.....Ayah Lang ke..

No comments: