15 May 2011

.:: WaLid's biRthday ::.

weee.....menjadi rupanya plan Ummi untuk birthday Walid tahun ni...hehe suke suke suke.....pagi2 lagi kita da kuar kan Adam kan? breakfast kat Old Town White Coffee...yummy2...msg Walid bgtau nak kuar breakfast tapi niat sebenar nak kemas bonet kereta yang macam tongkang yang nyaris nak pecah...tak pecah lagi,kira ok lg what???

Adam menyumbat eh silap menikmati butter kaya steam bread..sedap kan?? Adam, ape yg x sedap???

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Then jam 1300hrs Walid balik dari kerja Ummi terus siap ajak Walid kuar lunch....Destinasi yang dituju adalah Jusco AU2..Ummi suruh Walid parking kereta kat tempat x banyak kereta sangat....nasib parking pun banyak kosong.. So bermulalah detik-detik kezutan yang dinanti.....Ummi mintak Walid amik stroller Adam kat bonet kereta....Walid pun bukak bonet...da terang2 da nampak kek n kotak dalam bonet kan? leh lak tanya..mana stroller Adam?? suami ku suami ku....kita ni ingatkan dia nak buat muka terkejut ke tgk kek kat dalam kereta....tapi rupanya Walid punya reaction agak lambat sikit....di bawah adalah rakaman kezutan yang berlaku hehehehehe....Love You So Much Sayang !!!!!

ini rupa kek tipu tu....cam real kan....beli kat Living Cabin..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~
Da abis dah segmen nak tkejut2 nih....perut lapar....jom makan....so Ummi belanja Walid Kenny Rogers...da lama tak makan.....memang kenyang btol....Menu kat Kenny's ni nampak cam berat je kan ...tapi still berkhasiat bcoz most of menu dia tak pakai minyak...panggang and ada yang bakar....ok la..sesuai dengan Walid yang sedang membentuk 6pack ABS-nye (tangan di dada,mata ke atas )..


ini Walid punya~~~~
ini Ummi punye....cuba tengok perbezaan pilihan side d
ishes Ummi & Walid...sangat berbeza kan?? ahahaha but,who's care??

Walid yang x lekang dgn Mp3 selit telinganya....time ni kat playground dalam Jusco tu....Ummi plan nak pergi karaoke..tapi Walid tak nak....alasan kenyang...huh ~~ckp je la takut pancit....

birthday boy with baby boy....baby ke??
Sweet Ummi with Not-2-Little-Naughty-Boy
.::Walid love Adam love Ummi ::.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

oopsss !! hampir terlupa...thanks a lot dear Kazi......sebab sudi meluangkan masa dengan aku jumaat hari tu...sorry terpaksa suruh ko jalan kaki kat kedai mamak tu menuju ke LRT..bukan ape,ko kan nak kurus, so itu adalah salah satu cara untuk membantu ko ke arah itu...ahaha but, please keep in your mind apa yang akak gelang ampang point tu cakap kat pasal aku ye.......Big full Stop .

No comments: