05 May 2011

.:: MaNuSiA2 pEntiNg ::.


Insan pertama .....En Suami...Muhammad Fadzly Bin Amir Hamzah.....kalo nak diceritakan pertemuan pertama Ummi and Walid Adam ni agak rumit ckit...so better x payah la ye..hehe..seorang yang agak baran (kata adik2nya lah~~)..tp dengan isteri beliau agak lembut orangnya hehe....seorang yang sangan obses dengan 6pack abs exercise....semoga success ye ~~ xoxo

Insan kedua....jatuh kepada ~~~~~~~~~Muhammad Adam Khaalish Bin Muhammad Fadzly..inilah budak-x-berapa-nak-kecik yang selalu diuar2kan hehe..sekarang ni perangai agak2 nakal...panggilan Walidnya *ni budak..pelik kan? hehe ni budak kdg2 selalu wat hal sendiri....kdg2 akan nmpk excited kalo nmpk budak2 lain....tah..Ummi pun x paham....

weeeee~~~~inilah Usahawan Berjaya Batu Muda Jln Ipoh......ade bran??? waktu meniaga : Ikut Suka !! ahaha........insan yang sangat tabah walau apa pun cabaran yang mendatang.....Love You So Strong Ibu !!!! mempunyai gerai haram bawah flat ..Menu : Mee Rebus+Bihun Sup+Mee Sup+Laksa+Nasi lemak+Sirap +Sirap Laici.......tapi paling special harus lah mee Rebus...so semoga sukses!!suksess!! Opah Adam yang paling Vogue even Xde GIGI hehehe senyuman opah tetap manis di mata anak2 mu and cucu mu ~~hehe

Ini adek beradek ku yg agak2 giler~~~~~~paling giler haruslah MakNgah Mok Awa.....yang lain2 MakSu Tia yang still sekolah....dis year amik UPSR....PakLang Ajam juga still study @ Politeknik kat Behrang nun..AyahUda Mey2 adala htokey levis KLCC..MakTam Shanaz baru je amik result SPM....baru2 ni baru dapat kerja kat Farmasi..ok la..Love You Guys !!

Ini kawan2 Ummi yang sengal~~~~~~kami semua ade kawan2 yang lain....and kitorang xkisah and tak amik kisah...yang kitorang tau, if rasa cam da lama x jumpa, kitorang akan set date n place and akan hangout sama2.......ni maksud BFF bagi kami.....Aunty Ajai now working @ TV9 program Safiyya, Aunty Syue Model Kaki Panjang, Aunty Ajie yang selalu tukar2 kerje hehe tp sekarang admin cum designer kat sebuah ofis arkitek, Aunty Nieda keje bank ..nak pinjam duit leh cari ini cikombe..ahaha


so ini lah insan2 penting dalam kehidupan seharian Ummi.......yang lain pun penting jugak...

Lots Of Love
Ummi Adam




No comments: