01 June 2011

.:: LoveKhaalish Garage ::.

Entry ni dibuat sebagai menghargai usaha sendiri hehhe....usaha untuk mencuba bidang baru iaitu meniaga secara online...semua ni atas tunjuk ajar Cik Nana dan En.Suami serta rakan2 yang lain...thanks Guys!! Love Korang So Strong !!
Modal untuk 1st nak mewujudkan LoveKhaalish Garage ni tak la besar mana...Modal pertama dikeluarkan oleh Walid Adam..thanks sangat2...So hasilnya agak memberansangkan..seronok jugak sebenarnya meniaga ni..tapi Walid cakap Ummi ni hangat2 taik ayam..Hey !! ape ni taik2?? wahahaha kadang2 kita x de mood nak me
ngonlinekan diri kat Fb...ye la..mana ada orang shopping time
tgh2 bulan...so tgh2 bulan tu agak slow gak la..Tapi dalam slow2 tu Ummi da amik 5 kali stock kat supplier..kira ok la kan..ingat mcm nak wat contest untuk giveaway..hurm~~akan dipikirkan nanti...so silalah menjamu mata dengan stock yang still available di bawah ye~~

kat bawah ni pulak stock yang sudah terjual..thanks uuoollsss coz secara tak langsung u guys support usaha ku untuk menjadi peniaga online berjaya seperti Cik Nana...suatu hari nanti maybe~~sape tau kan.......
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

No comments: