10 May 2011

.:: bUcKeT LisT ::.


Asalamualaikum.....selamat bekerja di hari selasa...lambatnya nak hari jumaat...erk? kenapa harijumaat? sebab selepas jumaat hari sabtu and ahad hehehe....suke suke suke......mongok kan?
ada beberapa benda Ummi nak beli dalam bulan May & Jun ni...harap2 semuanya Ummi dapat la...calon-calonnya ialah....Hahah gile suspen~~~~

1. Novel dari my favourite authors Ramlie Awang Murshid & Siti Rosmizah. seronoknya tengok buku ni da ada kat MPH aritu...x sabar nak beli........ko tunggu~~~ ko tunggu ~~~ ehehhe seram x?? gile x seram uoollss~~
Price : RM 35.90 ( 7 Hari Mencintaiku )
RM 22.00 ( Sutera Bidadari )

p/s : 12/05/2011 > Ummi ngan aunty Ajie pegi Popular Ampang Point...Staff kat situ bgtau RAM pnye novel tu x sampai lagi & Siti Rosmizah's Novel tu da abis !!!! apahal cepat sgt abis???

2. benda alah yang leh selit kat telinga ni da post kat entry sebelum ni ...nak beli untuk En.Suami a.k.a Walid Adam untuk hadiah hari jadi 13 May ni....suami ku sudah tua hehe..tapi xpe..isterimu tetap maintain muda oke..hope Walid will love it..
Price : RM 299.00
p/s : ok..it's done..tapi beli colour putih....cantik~~

3. brown inner neck ni da diorder kat cik nanaislamioparadise...akan amik sebelum minggu depan..jangan marah ye cik Nana.....Nana ni Ummi punye kawan ye Adam..nanti kalau jumpe aunty Nana cium tangan tau...jangan tarik tudung aunty Nana macam yang Ummi ajar dulu tu...tu dulu..sekarang Ummi banyak dosa dengan aunty Nana....so kita hold dulu yang tarik2 tudung tu ye Adam..
Price : RM 20.00
p/s : done!! tp hutang dulu ye cik Nana...

4. ni pun inner neck jugak...tp versi kain denim and ade corak2....da order kat cik ika@radiusite...dalam masa 24jam Ummi bayar ye...ape? Walid nak bayarkan?? xpayah la..x payah la....(kepala angguk) uiks?bole?? ahaha
Price : RM 29.00

5. Ni bag yang Ummi nak beli kat supplier Ummi...cantik kan bag ni..nak jual kat Blog Garage Ummi tapi cam mahal la pulak...harga kat supplier pun leh tahan jugak...so Ummi rasa Ummi nak beli untuk diri sendiri la dulu ok...
Price : RM 45.00

so setakat ini je dulu..makin banyak list, makin banyak duit nak keluar....uuwaaa~~~ namo sedih2......bukan beli benda bukan2 pun......
so total harga kesemuanya sekali adalah ~~~~~RM 450 !!
sekian terima kasih...





No comments: