04 April 2011

.:: mY wiSh List t0-do 4 oUr 2nD aNnivErsAry ::.



02/03/2009 tarikh keramat Ummi and Walid........last year rasanye x celebrate pun....makan kat luar je kot....so dis year nk plan sumthing special utk my beloved husband......last year Adam dalam perut.....dis year Adam leh celebrate sama2 ngan Ummi and
Walid oke.......cume jgn over je dari tuan rumah je ye Adam hehe...so ape ye Ummi nak wat nanti.....no idea ni......cume yang bermain dalam otak juz nak ajak Walid gi Genting Highland....tp the problem is walid agak susah nak apply cuti....hurm ~~~~~cmne?

1. Genting Highland......ok jugak....tapi cam x bes lak kalo pegi bertiga je......for sure x main ape2..sebab Walid Adam adalah seorang yang penggayat hahahaha........xkan nak jalan2 je kat atas tu....
2. wehuuuu~~~ ini small matter.....Ummi bole handle nih....sonang jo.....maybe Ummi akan amik idea dari blog ni kot.....nak dpt ilham sdiri mungkin lah x segah cam kad bwh ni.....
paln2 lain, nanti la masuk dlm next post...wat masa ni, ini je la.....cam bosan je....