11 March 2011

.:: uMmi yAnG to0o0o0o0o w0rRiEd ::.

Semalam bawak Adam pergi Klinik di Taman Kosas...Memang selalu kalau nak cucuk harus pergi ke klinik tu...bila pergi sana terpandang pulak dalam bilik doktor.....alamak !!! doktor lelaki la...bagitau kat Walid Adam...tapi Walid cakap " Ala....ape nak risau....doktor mesti la tahu camne nak cucuk baby...." erm....ok ok~~~~beberapa saat selepas Walid mengeluarkan kenyataan untuk sedapkan hati Ummi, keluarlah makhluk ALLAH ni...." auh.....auich....stupid..stupid...sakitnye...doctor ni tak reti buat kerje ke?? " bila tengok tangan dia..mak aih !! berlubang .....ok..tak perlu tunggu lagi...terus Ummi ke front desk then bagitahu kat nurse kat situ " Kak, saya datang esok je la ye hhehehe terima kasih "

ye......memang la dalam kepal akita pikirkan doktor mesti tahu kerja doktor....tak perlu nak ajar doktor tu buat itu and buat ini......tapi perasaan risau ni cukup menebal dalam diri Ummi ni......tak rela pulak nak tengok peha Adam yang agak2 gebus tu dicucuk dengan jarum oleh doktor lelaki....mungkin Ummi da set dalam my mind yg doktor perempuan is better than doktor lelaki dalam proses cucuk mencucuk nih hehehe.....
maap le ye doktor2 yang ensem2 di luar sana.....

No comments: