11 March 2011

.:: uMmi yAnG to0o0o0o0o w0rRiEd ::.

Semalam bawak Adam pergi Klinik di Taman Kosas...Memang selalu kalau nak cucuk harus pergi ke klinik tu...bila pergi sana terpandang pulak dalam bilik doktor.....alamak !!! doktor lelaki la...bagitau kat Walid Adam...tapi Walid cakap " Ala....ape nak risau....doktor mesti la tahu camne nak cucuk baby...." erm....ok ok~~~~beberapa saat selepas Walid mengeluarkan kenyataan untuk sedapkan hati Ummi, keluarlah makhluk ALLAH ni...." auh.....auich....stupid..stupid...sakitnye...doctor ni tak reti buat kerje ke?? " bila tengok tangan dia..mak aih !! berlubang .....ok..tak perlu tunggu lagi...terus Ummi ke front desk then bagitahu kat nurse kat situ " Kak, saya datang esok je la ye hhehehe terima kasih "

ye......memang la dalam kepal akita pikirkan doktor mesti tahu kerja doktor....tak perlu nak ajar doktor tu buat itu and buat ini......tapi perasaan risau ni cukup menebal dalam diri Ummi ni......tak rela pulak nak tengok peha Adam yang agak2 gebus tu dicucuk dengan jarum oleh doktor lelaki....mungkin Ummi da set dalam my mind yg doktor perempuan is better than doktor lelaki dalam proses cucuk mencucuk nih hehehe.....
maap le ye doktor2 yang ensem2 di luar sana.....

03 March 2011

it's Adam's 1st Birthday

haPPy bIrtHdaY aDam!!!!!!!

this cuppies is special 4 you sayang....ummi bought this super cute cuppies ni kat aunty adibah ni....mmg sedap n puas hati......time order cuppies ni ummi agak byk songeh ckit ler....nak itu and nak ini.....ade je x pueh ati hehehe.tp bila da dapat agak puas hati and pasni leh order lagi hehe....kita tunggu pulak dis coming saturday...ada cake yg cantik utk Adam.......lagi 1 ummi n Makngah Adam ade plan lagi....wah~~~~ ade 3 majlis la utk Adam.....tunggu next entry ok nanti ummi cite....ce cite ce cite hehehe......
x sabar lak ummi nak balik KL ni....nak rehat kan diri kat our home sweet home.....